Witgoed reparatie Den Haag?

Voor witgoed reparatie in Den Haag helpt het familiebedrijf Firma Stolk u van harte verder! Wij beschikken over maar liefst 40 jaar ervaring in het repareren van diverse soorten apparatuur, waaronder witgoed. Met onze kennis, expertise en uitstekende service zijn wij dan ook een begrip in de omgeving Voorburg én Den Haag. Wanneer uw witgoed stuk is, kan dit behoorlijk hinderlijk zijn. Wat dacht u van een kapotte vaatwasser, waardoor u nu alles met de hand moet wassen. Of misschien is uw wasmachine stuk en stapelt de vuile was zich alsmaar op. Niet alleen heel onpraktisch omdat uw kleding vies is en niet meer gedragen kan worden, de vuile was gaat na verloop van tijd ook stinken. Maar ook voor een kapotte droger, koelkast of vriezer kunt u de hulp van Firma Stolk inschakelen. Wij staan graag voor u klaar en zorgen dat uw witgoed het weer doet als vanouds!

Razendsnelle witgoed reparatie Den Haag

U schakelt witgoed reparatie in Den Haag in? Dan wilt u natuurlijk wel dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij van Firma Stolk sturen razendsnel een monteur op u af. Soms is onze technische dienst al binnen 48 uur bij u aan de voordeur. Dat is handig, hoeft u de deur niet uit. Onze monteur beschikt over de juiste kennis en expertise om u zo goed mogelijk te helpen. Zo werkt uw witgoed binnen no time weer naar behoren! Mocht u nu helemaal klaar zijn met uw huidige vriezer, vaatwasser of bijvoorbeeld koelkast? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een winkel in Voorburg waar u de hoogste kwaliteit aan gloednieuwe witgoed kunt kopen. Onder het genot van een dampende kop koffie zoeken we samen een geschikt model uit. We nemen uitgebreid de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen, want die verschillen natuurlijk per persoon. Kijk, dat is pas service! Heeft u een geschikt model gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe apparaat zo snel mogelijk compleet geïnstalleerd en wel bij u thuis komt te staan zodat deze gelijk in gebruik kan worden genomen. Is het betreffende model momenteel niet op voorraad? Dan gaan wij deze direct voor u bestellen zodat het witgoedapparaat, doorgaans binnen een paar werkdagen, bij u thuis geleverd wordt. Wij gaan altijd voor de beste service en een optimale klantbeleving en kijken uit naar uw komst! Wij zijn ideaal te bereiken per auto en met het openbaar vervoer, voor dit laatste pakt u lijn 2 of bus 23.

Firma Stolk: de witgoedspecialist!

Firma Stolk gaat al aardig wat jaren mee en wordt op dit moment gerund door Arno en Sandra, de tweede generatie Stolk. Omdat Arno al sinds zijn 14e in de winkel van zijn ouders aan het werk is, heeft hij veel kennis en ervaring op kunnen doen door de jaren heen. Toen zijn ouders, Aad en Ria Stolk in 2009 met pensioen zijn gegaan, namen Arno en Sandra de winkel van ze over. De winkel is, dankzij grote groei, recentelijk verhuisd naar een grotere locatie aan de de Koninging Julianalaan 86 en 88 te Voorburg. Arno en Sandra worden ondersteund door een heel deskundig team dat de winkel draaiende houdt, bestaande uit Harrie Bakker, Lisander Maas, Lex van der Zwan, Cindy van Deijl en Wyas Mahabier. Daarnaast bieden wij ook regelmatig leerplekken aan voor stagaires.

Geniet van vele voordelen

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van onze witgoed reparatie in Den Haag? Wij vertellen het u graag!

  • We beschikken over meer dan 40 jaar ervaring
  • Onze technische dienst komt gewoon bij u thuis
  • De reparatie verloopt razendsnel; soms al binnen 48 uur!
  • Onze monteur beschikt over veel kennis, expertise en de juiste certificaten
  • Wij komen u ook graag helpen in Voorburg, Leiden, Rotterdam, Rijswijk en Delft!

Wij helpen u verder!

Bent u geïnteresseerd geworden in de witgoed reparatie in Den Haag van Firma Stolk? Of bent u benieuwd naar het assortiment van ons nieuwe witgoed? Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen of wilt u misschien een opmerking plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan u van harte te woord. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze winkel in Voorburg.

Contact opnemen