Wasmachine reparatie Den Haag?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor machine reparatie in Den Haag? Zoek dan niet verder. U bent hiervoor bij Firma Stolk aan het juiste adres. Wanneer uw wasmachine stuk is, is dit behoorlijk frustrerend. Ineens valt het u op hoeveel er eigenlijk gewassen wordt gedurende een week. Uw zoon die na de voetbaltraining zijn stinkende tenue neerploft bij de machine, uw favoriete jurkje waar een vlek op is verschenen, of schoonmaakdoekjes die nu toch echt allemaal vies en gebruikt zijn: wassen is noodzakelijk. Naast dat u veel spullen nu niet meer kunt gebruiken zolang ze vies zijn, begint de opstapelende wasberg ook nare geuren te verspreiden. Stapelt de was zich steeds meer op en wilt u zo snel mogelijk dat de wasmachine weer gerepareerd wordt? Dan komen wij van Firma Stolk u graag helpen. Wij beschikken, naast een fysieke winkel in Voorburg, ook over een eigen technische dienst waarmee we ook thuis komen repareren. Kijk! Dat is handig, vindt u niet? Onze service is vlug, des te sneller kunt u weer door met uw dagelijkse bezigheden.

Meer over Firma Stolk

Familiebedrijf Firma Stolk wordt momenteel gerund door de tweede generatie Stolk, Arno en Sandra. Arno werkt sinds zijn 14e al bij zijn ouders Aad en Ria Stolk in de winkel en heeft zo door de jaren heen zijn kennis kunnen uitbreiden. Doordat de winkel ook is gegroeid gedurende de jaren, is deze nu gevestigd in de Koningin Julianalaan in Voorburg, op nummer 86 en 88. Sandra werkt sinds 1992 Firma Stolk en leidt het bedrijf samen met Arno sinds dat Aad en Ria Stolk in 2009 met pensioen zijn gegaan. Ons professionele vaste team bestaat uit Harrie Bakker, Lex van der Zwan, Lisander Maas, Cindy van Deijl en Wyas Mahabier. Daarnaast bieden wij ook regelmatig een plek aan voor stagiares.

Vakkundige wasmachine reparatie in Den Haag

De monteur van Firma Stolk zorgt voor een vakkundige wasmachine reparatie in Den Haag! Wij beschikken over de juiste certificaten én expertise om uw wasmachine weer als nieuw te laten draaien. Vaak nemen wij het apparaat mee naar onze technische dienst om de wasmachine daar vakkundig en snel te repareren, tenzij mogelijkheden van een reparatie aan huis toereikend blijken natuurlijk. Bij ons kunt u ervan op aan dat wij snel en vakkundig handelen; soms al binnen 48 uur! Wij repareren in principe alle apparatuur, zo ook uw wasmachine. En mocht u nu denken: ‘Ik wil een compleet nieuwe wasmachine’, ook dan zit u bij Firma Stolk goed! Wij beschikken over een winkel in Voorburg waar u een uitgebreid assortiment aan wasmachines aantreft. Het verschilt per gezinssituatie welk model wasmachine of droger het meest geschikt is. Ook spelen factoren als energieverbruik, geluidsniveau en prijs mee in de besluitvorming. Ondanks ons ruime assortiment bestaat er altijd de mogelijkheid dat uw keuze niet voorradig is. Mocht dit voorkomen dan kunnen wij uw bestelling aannemen en zorgdragen dat uw nieuwe apparatuur, meestal binnen enkele werkdagen, bij u thuis geleverd wordt. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe wasmachine of droger op de juiste wijze wordt aangesloten en daarnaast bieden wij de service aan om uw oude apparaten af te voeren, zodat u dit niet meer hoeft te regelen.

Wilt u een keer langskomen bij ons in Voorburg? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Komt u met het OV? Pak dan lijn 2 of bus 23. Wij kijken uit naar uw komst en helpen u onder het genot van een goed kopje koffie graag verder!

Onze voordelen

Met de wasmachine reparatie in Den Haag van Firma Stolk geniet u van vele voordelen. Bent u hier benieuwd naar? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring!
  • We zijn een breed begrip in omgeving Voorburg en Den Haag
  • Is uw wasmachine stuk? Dan kunnen wij hem soms al binnen 48 uur repareren
  • Onze monteur komt gewoon bij u thuis
  • Hij beschikt over de juist kennis en expertise om uw wasmachine weer razendsnel te laten werken

Vragen? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd geworden in de wasmachine reparatie in Den Haag van Firma Stolk? Of wilt u liever een nieuwe wasmachine aanschaffen? Wij helpen u graag verder met reparatie, onderhoud en nieuwe apparatuur. Heeft u vragen of wilt u misschien een opmerking plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan u van harte te woord. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze winkel in Voorburg.

Contact opnemen