Vaatwasser reparatie Den Haag?

Voor uitstekende vaatwasser reparatie in Den Haag gaat u naar het familiebedrijf Firma Stolk. Wanneer uw vaatwasser het niet meer doet, is dit behoorlijk vervelend. U bent weer genoodzaakt om alles met de hand af te wassen. Dit kost niet alleen extra tijd, maar het is ook nog eens heel erg zonde van de vaatwasser: u heeft hem immers niet voor niets! Wilt u dolgraag dat uw vaatwasser snel weer werkt als vanouds? Bent u die vieze opstapelende vaat op uw keuken aanrecht en de verweken handen van het afwassen meer dan zat? Laat Firma Stolk u dan helpen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het repareren van apparatuur; waaronder vaatwassers. Wij schieten u snel te hulp. Niet voor niets dat wij een breed begrip zijn in Den Haag en omstreken!

Firma Stolk door de jaren heen

Arno en Sandra Stolk leiden, als tweede generatie Stolk, momenteel de Firma Stolk. Arno begon rond zijn 14e bij zijn ouders Aad en Ria Stolk in de winkel te werken en heeft zo veel kennis en ervaring in het vak kunnen opbouwen. Sandra is in 1992 voor de Firma Stolk gaan werken. Samen met Arno runnen zij het bedrijf sinds 2009 toen Aad en Ria met pensioen zijn gegaan. De winkel is zo gegroeid door de jaren heen, dat de oude locatie niet meer volstond. Daarom zijn we nu gevestigd aan de Koninging Julianalaan 86 en 88 in Voorburg. Ons vakkundige team bestaat daarnaast uit Lisander Maas, Lex van der Zwan, Harrie Bakker, Cindy van Deijl en Wyas Mahabier. Wij zijn ook een leerbedrijf en bieden regelmatig stageplekken aan.

Onze vaatwasser reparatie in Den Haag

Bij Firma Stolk werken we met een eigen technische dienst, waarmee we u snel te hulp kunnen schieten. Onze monteur kan op een zeer vakkundige manier uw vaatwasser repareren in Den Haag. Hiervoor hebben wij de juiste certificaten in ons bezit evenals de juiste kennis en expertise. Tevens komen wij snel bij u langs; in sommige gevallen al binnen 48 uur! Zo kunt u weer verder met uw alledaagse bezigheden. Bent u uw huidige vaatwasser echter helemaal zat en wilt u gewoon een compleet nieuw exemplaar? Ook dat kan! Wij beschikken over een fysieke winkel in Voorburg waar u onder andere gloednieuwe vaatwassers kunt aanschaffen van hoge kwaliteit. Wij kunnen u alles vertellen over de merken en modellen die wij aanbieden en adviseren u graag over de beste optie voor u. Het kan voorkomen dat het model naar keuze op dat moment niet voorradig is. Indien dit het geval is nemen wij graag uw bestelling aan en zullen wij er voor zorgen dat uw nieuwe apparaat, doorgaans binnen enkele werkdagen, bij u thuisbezorgd wordt. Daarnaast sluiten wij de vaatwasser vakkundig aan en kunt u uw oude apparatuur aan ons meegeven om af te voeren. Bent u benieuwd wat wij u, naast een vaatwasser reparatie in Den Haag, allemaal aan kunnen bieden? Kom bij ons langs in de winkel! Komt u met de auto of het openbaar vervoer, waarbij u lijn 2 of bus 23 kunt nemen. Wij verwelkomen u graag met een heerlijke kop dampende koffie. Wij kijken uit naar uw komst!

De voordelen van Firma Stolk

Bent u benieuwd naar de voordelen van de vaatwasser reparatie in Den Haag geregeld door Firma Stolk? Dat vertellen wij u graag! We hebben ze hier voor u op een rijtje gezet:

  • Firma Stolk beschikt over meer dan 40 jaar ervaring, zo ook rondom het repareren van vaatwassers in Den Haag!
  • Wij zijn met onze ervaring en expertise een breed begrip in omgeving Voorburg en Den Haag
  • Wanneer uw vaatwasser het niet meer doet komen wij hem snel repareren: soms al binnen 48 uur!
  • Onze monteur komt gewoon bij u thuis aan de deur!/li>
  • Onze monteur beschikt over de juist kennis en expertise om uw vaatwasser weer razendsnel te laten werken

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Bent u geïnteresseerd geworden in de vaatwasser reparatie in Den Haag van Firma Stolk? Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen of wilt u misschien een opmerking plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan u van harte te woord. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze winkel in Voorburg.

Contact opnemen