Koelkast reparatie Den Haag?

Bent u op zoek naar een bedrijf die u uitstekend kan helpen bij uw koelkast reparatie in Den Haag? Zoek dan niet verder! Wij van Firma Stolk staan graag voor u klaar. Een kapotte koelkast is een ramp; dat heeft u zelf al gemerkt. Vooral wanneer er nog heel veel eten gekoeld moet worden; waar gaat u dit in de tussentijd laten zonder dat het gaat bederven? Een koelkast is een item waar u niet vaak over nadenkt, hij is er gewoon. Tot hij ineens stuk is, dan mis je hem toch wel erg! Het is logisch dat u graag wilt dat de koelkast zo spoedig mogelijk gerepareerd wordt én ook nog op de juiste manier! Van Firma Stolk kunt u hier op aan. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring en weten u als geen ander te helpen. Binnen no time is uw koelkast gemaakt.

Uitstekende koelkast reparatie in Den Haag

Wij van Firma Stolk zorgen voor een uitstekende koelkast reparatie in Den Haag: daar kunt u op rekenen. Wij beschikken over een eigen technische dienst waarmee we graag bij u aan huis komen. In sommige gevallen kan dit al binnen 48 uur. Onze monteur beschikt over de juiste kennis, expertise en certificaten om uw koelkast weer naar behoren te laten werken. Mocht u liever toch een compleet nieuwe koelkast willen, ook dan helpen wij u graag. Want naast onze dienst tot reparatie van de koelkast, kunt u bij ons ook een gloednieuw model kopen in onze winkel in Voorburg. Iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een nieuwe koelkast. Daarom bieden wij een geruime keuze uit verschillende soorten modellen voor u. Voor ieder wat wils. Is het gewenste model momenteel niet op voorraad? Dan nemen wij alsnog uw bestelling aan en zorgen wij dat het apparaat, doorgaans binnen enkele werkdagen, bij u thuis geleverd wordt. Bij onze service is ook de complete aansluiting en het eventueel afvoeren van een oud apparaat inbegrepen. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van koelkasten? Brengt u dan een bezoek naar de winkel. Kom gerust met de auto of met het openbaar vervoer, waarbij u of lijn 2 of bus 23 pakt. Wij wachten u op met een kop dampende koffie en uitstekende service. Zo nemen wij uitgebreid de tijd voor u tot u tevreden bent met het voorgestelde model. Niet voor niets is Firma Stolk al meer dan 40 jaar een begrip in Voorburg en omgeving!

Meer over ons

Firma Stolk uit Voorburg is al jarenlang de witgoedspecialist van Den Haag en omstreken. Momenteel wordt het familiebedrijf geleid door Arno en Sandra, als de tweede generatie Stolks. Arno heeft al sinds zijn vroege jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van koelkasten en andere apparaten doordat hij al vanaf zijn 14e meehielp in de winkel van zijn ouders, Aad en Ria. Toen zij in 2009 met pensioen gingen was de keuze op het gebied over opvolging snel gemaakt: Arno en Sandra. De winkel is door de jaren heen enorm gegroeid waardoor de ouder locatie niet meer voldeed. Daarom is de winkel in zijn geheel verhuisd naar een groter pand aan de Koningin Julianalaan 86 en 88 in Voorburg. Arno en Sandra worden ondersteund door een deskundig, vast team bestaande uit Lisander Maas, Harrie Bakker, Lex van der Zwan, Piter Rotteveel, Cindy van Deijl en Wyas Mahabier. Ook worden er met enige regelmaat stageplekken aangeboden binnen het bedrijf.

Onze voordelen

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze koelkast reparatie in Den Haag? Wij vertellen het u graag!

  • Firma Stolk beschikt over meer dan 40 jaar ervaring
  • Onze technische dienst komt gewoon bij u aan de deur
  • De reparatie verloopt razendsnel; in sommige gevallen al binnen 48 uur!
  • Onze monteur beschikt over veel kennis, expertise en de juiste certificaten
  • Wij komen u ook graag helpen in Voorburg, Leiden, Rotterdam, Rijswijk en Delft!

Wij helpen u verder!

Bent u geïnteresseerd geworden in de koelkast reparatie in Den Haag uitgevoerd door Firma Stolk? Wij staan graag voor u klaar en helpen u van harte verder. Heeft u vragen of wilt u misschien een opmerking plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan u van harte te woord. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze winkel in Voorburg.

Contact opnemen